Tempac logo

Tempac is specialist in alle metaalbewerking

Tempac

Solide techniciSolide technici

Staalharde kwaliteitStaalharde kwaliteit

Snelle leveringSnelle levering

Solide techniciSolide technici

Staalharde kwaliteitStaalharde kwaliteit

Snelle leveringSnelle levering

Tempac is toonaangevend in industriële en particuliere metaalbewerking en in lasersnijden van platen en buizen.

Tempac-Metaalbewerking-Herentals

Over ons

Tempac werd opgericht in 1983 door Frans Wuyts. Op dat moment waren wij een van de eerste bedrijven in België die als toeleverancier van lasersnijwerk kon optreden voor producenten van metaalconstructies.

In de loop der jaren hebben wij ons machinepark voortdurend up-to-date gehouden en uitgebreid. Zo kochten we een hoogwaardige buizenlaser en lasersnijders met een snijbereik tot formaat 6000 x 2000 mm. Onze geavanceerde waterjets en lasersnijmachines kunnen alle diktes aan.

Daardoor zijn wij vandaag in staat om in eigen huis elke metaalbewerking uit te voeren op een hele reeks materiaalsoorten.

Tempac biedt zijn klanten een totaalpakket. Metaalconstructeurs kunnen bij ons terecht voor alle snijmethoden en andere metaalbewerkingen (lassen, plooien, walsen,…). Zo kunnen zij hun project van a tot z laten uitvoeren door een enkele leverancier.

Bovendien garanderen wij een snelle levering dankzij onze uitgebreide stock van vele soorten metaal in platen, buizen, profielen,… van verschillende diktes en afmetingen.

Tempac maakt voor elke opdracht een competitief voorstel.

Tempac-metaalbewerking-herentals

Machinepark

Onze machines komen van hoogstaande leveranciers en worden stipt en grondig onderhouden. Zo behouden ze hun efficiëntie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Bovendien moderniseren we ons machinepark wanneer nodig om elke opdracht te kunnen blijven uitvoeren.
In ons atelier staan de modernste lasersnijmachines (inclusief buizenlasers), waterjets voor watersnijden, metaaldraaibanken, CNC freesmachines, metaalboor,…

Lees meer over onze Machines

Realisaties

Tempac maakt voor u alle metaalproducten en halffabricaten voor industrie, bouw en andere doeleinden. Ons verscheiden machinepark laat ons toe om elke mogelijke opdracht aan te vatten. Het creatieve vakmanschap van onze medewerkers doet de rest.

Hier ziet u slechts een kleine selectie van wat wij voor u kunnen produceren. Aarzel niet om ons voor een uitdaging te stellen!

Bekijk enkele van onze Realisaties

Tempac-Metaalbewerking-Herentals